«Українська Стратегія Гройсмана» продовжує розбудовувати партійну структуру по всіх областях держави. Зокрема, один з пріоритетних напрямків – створення потужного жіночого крила, перший з’їзд якого планують провести вже в листопаді цього року, – про це повідомили у пресслужбі Партії.

«З кожним роком, за активної підтримки міжнародної спільноти, в Україні викорінюють стереотипи і створюють жінкам умови для самореалізації. В тому числі в політиці. Однак, на жаль, всі ці позитивні процеси зазвичай хаотичні і несистемні. Тому надважливо створити єдину і стабільну платформу, де жінки, об’єднавшись,  матимуть змогу боротися за свої права, втілювати ініціативи і будувати політичну кар’єру. Сьогодні такою платформою для українських жінок стала новітня євроінтегрована політична сила «Українська Стратегія Гройсмана», – йдеться на офіційному сайті політсили.

Першочергово жіноче крило Партії працюватиме в напрямках реалізації політики гендерної рівності, боротьби з сексизмом, збільшення жіночого представництва у владі всіх рівнів та забезпечення гідної оплати праці жінок. Також серед стратегічних векторів роботи буде сприяння проведенню мирних переговорів, протидія домашньому насильству та торгівлі людьми, підтримка жіночого підприємництва, розвиток безбар’єрного публічного простору, дружнього до сімей з дітьми та маломобільних груп населення. Крім цього, жіноче крило планує налагоджувати контакти з впливовими жінками різних країн світу і боротиметься за культурні права, самовираження і позитивний образ сучасної жінки в медіа, кіномистецтві, літературі, рекламі тощо, – зазначили у пресслужбі Партії.

Читайте також

Більше новин

Ми у соцмережах