Політична партія «Українська Стратегія Гройсмана» – це не політики, які працюють від виборів до виборів, а команда державників, здатних ставити великі цілі і досягати їх на користь майбутніх поколінь, а не політичний рейтингів. Про це під час форуму «Української Стратегії Гройсмана» сказала заступник голови партії, міністр освіти України (2016-2019) Лілія Гриневич.

«Задайте собі питання: якого майбутнього ми всі хочемо для наших дітей? Жити в безпечній країні,  із системою освіти, яка дозволить розвинути творчий потенціал. Жити в Україні, де діти зможуть заробити на власне житло, де вони зможуть розгорнути власний бізнес. Жити в Україні, звідки не треба буде їхати кудись, щоб чогось насправді досягнути. Жити в Україні, яка рівна серед рівних в Європейському просторі, – зазначила Гриневич. – Таку візію мають багато людей, але тут, на Форумі, зібралися люди, які бачать, як саме це зробити. Ми стоїмо пліч-о-пліч з державниками! Знаєте, політик робить те, що люди побачать до виборів, а державник – закладає те, що змінить країну для наступних поколінь».

Як наголосила Гриневич, сьогодні ми бачимо від влади багато прожектів, нерідко далеких від надій і запитів людей.

«Наша мета – прийти до влади. І на цьому шляху потрібно згуртуватися. Ми не про гасла. Ми про дії. Ми є стратегія і ми маємо стратегію розвитку країни», – наголосила заступник голови «УСГ».

Читайте також

Більше новин

Ми у соцмережах