Політична партія «Українська Стратегія Гройсмана» – це команда відповідальних людей, які довели свою здатність протистояти існуючим кризам, і разом ми готуємося до загальнодержавних виборчих кампаній. Про це сказав заступник голови політичної сили Олег Гончарук під час Форуму «Української Стратегії Гройсмана»,

«Українська Стратегія Гройсмана – це команда відповідальних людей. Щоденні кризи, які створює чинна влада, можна змінити лише тоді, коли  до влади прийдуть відповідальні політики, – сказав Гончарук. – І ми готуємося до різних виборчих кампаній, бо плануємо привести до влади відповідальних політиків, щоб завершити децентралізацію, щоб ефективно впроваджувати реформу «Нова українська школа» та інші реформи».

В цьому контексті, як наголосив Гончарук, завдання – провести 2022 рік максимально ефективно і долучити до команди не тільки власне кандидатів на посади чи лідерів думок, а й спостерігачів, довірених осіб тощо. «Загалом це ціла армія – близько 200 тисяч осіб, – наголосив Гончарук. –  А значить, осередки партії мають бути в усіх громадах».

Читайте також

Більше новин

Ми у соцмережах