Політична сила «Українська Стратегія Гройсмана» – це єдина наразі політична партія, об’єднана не політичними цілями, а ціннісними акцентами – довіри, порядності і бажання працювати заради успіху країни. Про це сказав голова виконавчого комітету політичної партії «Українська Стратегія Гройсмана», міністр Кабінету міністрів України (2016-2019) Олександр Саєнко.

Він зазначив, що таке об’єднання – єдиний механізм досягнення будь-яких цілей і запобіжник проти розчарування і зневіри – як серед партійців, так і серед виборців. Це доведено 5 роками роботи команди Гройсмана на вищих державних посадах.  

«У 2019 році, після парламентських виборів, ми почали нібито жити по-новому. Але насправді – ні. Ми бачили нові обличчя і зрозуміли: а чи знають вони сенси і принципи децентралізації? Ні. А чи розуміють вони інші реформи? Ні!», – зазначив Саєнко і наголосив, наскільки неприємним було відчуття «спостереження», коли сам розумієш, що потрібно, але бачиш, що цього потрібного не робиться. Власне це відчуття, за словами Саєнка, і спонукало долучитися до команди «Української Стратегії Гройсмана» і разом докласти зусиль, щоб захистити здобутки 2014-2019 років

Читайте також

Більше новин

Ми у соцмережах