Член політичної ради політичної партії «Українська Стратегія Гройсмана», міністр культури України (2014, 2016-2019) Євген Нищук вважає, що українці, які обрали чи планують обрати в якості партійної приналежності команду «УСГ», точно не помилилися  з вибором. Про це він сказав під час партійного Форуму.

«Запамятайте момент, коли ви, маючи досвід, зробили важливий вибір і приєдналися до «Української Стратегії Гройсмана». Ви – не помилилися, – сказав Нищук. – Я радий, що свого часу Володимиру Гройсману вдалося створити цілісну, віддану, професійну і компетентну команду. І зараз вона розростається».  

Як зазначив Нищук, сьогодні багато ведеться розмов про те, хто і що зробив для України. Всюди висять плакати «Велика реставрація» чи «Велике будівництво» і ніхто не вважає за доцільне сказати, що 90% проєктів – це те, що започатковував Уряд Гройсмана. І з одного боку сьогодні важливо захистити ці здобутки, а з іншого – іти далі і максимально намагатися зберігати своє обличчя і ідентичність. «Ми маємо увійти в новий рік з нашими успіхами, а в новому році ми маємо помножити їх на 2», – додав Нищук

Читайте також

Більше новин

Ми у соцмережах