«Українська Стратегія» залучає молодь, щоб привести її у владу і змінити парадигму управління країною – Гройсман під час зустрічі зі студентами Чернівців

21.12.2021, 15:49

Політична сила «Українська Стратегія Гройсмана» – єдина в Україні політична команда, яка залучає до своїх лав молодь не для маршів і «демонстрацій із прапорами», а задля приведення їх у владу різних рівнів, а відтак зміни парадигми управління країною. Про це сказав лідер політичної партії «Українська Стратегія» Володимир Гройсман під час зустрічі зі студентами різних навчальних закладів Чернівців.

Не дивлячись на період екзаменаційної сесії вони знайшли час поспілкуватися з політиком і поцікавитися позицією «УСГ» щодо реформи освіти та науки, протидії корупції, а головне – стимулів для молодих фахівців залишатися в Україні і працювати тут.

«Ми знаємо, що багато людей зараз виїжджають. Для кожного велике випробування –  створити середовище, в якому хочеться жити самому, чи махнути руками і поїхати туди, де вже все створено. Усе можна зрозуміти і пояснити. Але я впевнений: в жодній країні світу українець не може бути успішним в широкому сенсі. А в Україні – може. Важливо бути конкурентним і мати змогу реалізувати себе. От вам (присутнім на зустрічі) 18-21 рік, ви не пам’ятаєте іншої країни, окрім України. І це важливо, – сказав Гройсман. – Я впевнений, що треба залучати молодь до вирішення різних питань. Саме тому свого часу ми створили «Українську Стратегію. Молодь». Не для того, щоб видати вам, умовно, прапори на демонстраціях, а для того щоб вас приводити у владу. Так ми зможемо зробити тектонічний зсув парадигми, в якій ми перебуваємо, якою управляють старі політики».

Як зазначив Гройсман, його досвід роботи у владі – понад 15 років. Але весь цей час він мислив і діяв всупереч «усталеним правилам і нормам». І це дозволило досягти успіхів – на рівні міста і на рівні країни. Цей успіх посилюють і примножують сьогодні десятки молодих людей – партійців «УСГ», які взяли участь у місцевих виборах 2020 року і нині працюють депутатами рад і органів місцевого самоврядування різних рівнів.

«У нас є стратегія, у нас є команда – єднаймося», – зазначив Гройсман

«Українська Стратегія» залучає молодь, щоб привести її у владу і змінити парадигму управління країною – Гройсман під час зустрічі зі студентами Чернівців

Ми у соцмережах