Володимир Гройсман як керівник Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу, що працює у Вінниці, наголошує на необхідності формування стратегії роботи на різні періоди і в чіткій прив’язці до можливостей громад. Про це він сказав під час ZOOM-конференції із головами громад Вінниччини.

“Вся робота потребує чіткої координації та взаємодії. З органами місцевого самоврядування маємо проаналізувати фінансову спроможність наших громад і їхні потреби. Також із волонтерським рухом маємо акумулювати спільні можливості для допомоги громадам, переселенцям, регіонам, які постраждали від окупантів. Нам потрібно напрацювати короткострокову, середньострокову та довгострокову стратегії роботи. Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб – це не проєкт, це – частина нашого життя”, – наголосив Володимир Гройсман.

За його словами, місцеве самоврядування сьогодні так само на передовій – як наші воїни, лікарі, рятувальники, волонтери. І дуже символічно що в ці дні 8 років тому в Україні стартувала реформа децентралізації, яка по суті змінила країну, зміцнила владу на місцях, дала можливості проявитися мерам і головам громад, яких нині знає вся Україна.

«Гордість за місцеве самоврядування, яке проявило сміливість, гідність і вірність людям та Україні», – сказав очільник Гуманітарного штабу.

Читайте також

Більше новин

Ми у соцмережах