Прем’єр-міністр України (2016-2019), лідер політичної партії «Українська Стратегія» Володимир Гройсман наполягає на формуванні стратегічного Плану відновлення України після перемоги з метою повної перебудови державних інституцій і принципів управління. Про це він сказав в ефірі радіо «Місто над Бугом» (Вінниця), нагадавши, що неодноразово наголошував на можливості долучитися до розробки документу.

«Хто сьогодні знищує росіян? Професійне українське військо. Наші воїни зупиняють, знищують ворога і захищають нас. Таке само військо має бути в усіх сферах держави. Перемога стане нашим шансом перезаснувати Україну», – сказав Гройсман.

На його переконання в основі змін має стати прагнення побудувати сильну економіку, забезпечити верховенство права, сформувати дієву систему безпеки, якісні системи освіти і охорони здоров’я. А пріоритетом цього плану є наша повна інтеграція до Європейського Союзу.

«Це унікальний шанс після перемоги перезаснувати державу і зробити її державою-лідером серед ліги демократичних держав. Ця робота займе близько 10 років, але це можливо. Ми зможемо побудувати сильну і якісну Україну. Для цього всі маємо зібратися і зробити свою роботу раз і надовго. Чіткий план відновлення України – і він має розроблятися вже зараз», – наголосив Гройсман.

Читайте також

Більше новин

Ми у соцмережах