Очільник Кремля, який сьогодні по-звірячому мстить українцям за їхню людяність, гостинність і відданість європейським цінностям, насправді загрожує всьому цивілізованому світу і намагатиметься його зруйнувати. Про це в ефірі програми «Пробудись» на телеканалі «NOVA» (Болгарія) сказав прем’єр-міністр України (2016-2019), лідер політичної партії «Українська Стратегія» Володимир Гройсман.

За словами політика, путін ніколи не приховував своїх планів, а війну оголосив Україні ще 8 років тому. Інша справа, що в Європі відвертали очі і голови від реальності загроз. А зараз зрозуміли, що всидіти на двох стільцях вже не вийде. Отже треба бути сміливішими – стояти поруч з тими, хто бореться за добро, не танцювати з дияволом і не давати російській пропаганді стерти національну пам’ять, ідентичність та історію.

«Вбивця хоче домінування. Він хоче всіх поневолити. Я багато разів казав, що путін – це диявол у наш час. По суті, він Гітлер… Війна вже триває – бомбардування, артобстріли, блокади міст. Відбувається геноцид українців! – сказав Гройсман. – Звертаюся до болгарського, дружнього нам народу. Не можна танцювати з дияволом. Треба підтримати тих, хто бореться зі злом. Вбивця путін загрожує болгарському народу так само – і по газу, і по інших питаннях. Зрозуміло, що буде непросто, але легких рішень щодо складних питань не буває!»

За словами політика, боротьба проти зла – це шанс: не тільки покарати звіра, а й отримати новітню зброю, подолати загрози, відновити і відбудувати український Донбас і Крим, а головне –  дати нашим дітям можливості жити у вільних і мирних державах.

«У всіх у нас є діти. І я хочу, щоб всі наші діти, а вони зараз всі наші, жили в мирі», – наголосив лідер «Української Стратегії».

Читайте також

Більше новин

Ми у соцмережах