Ціль очільника кремля путіна – завоювати чи знищити цивілізований світ, отже не треба недооцінювати його реальних мародерських намірів, сказав в ефірі телемарафону «Україна разом» на “Україна 24” лідер політичної партії «Українська Стратегія», прем’єр-міністр України (2016-2019) Володимир Гройсман.

«Політика деяких європейських лідерів про «і вашим, і нашим» призвела до того, що путін накопичив сили і наважився розпочати повномасштабну війну. Якщо хтось думає, що путін розв’язав війну проти України, він глибоко помиляється. Не треба недооцінювати  його мародерських планів. Його завдання – захопити цивілізований світ. Чому він кидає всі сили на Україну? Тому що Україна зараз на передовій Європи. А Європа для нього ворог, США – ворог, Великобританія – ворог. Весь демократичний світ для нього, в його хворій уяві і голові – вороги, і він хоче їх знищити, – сказав Гройсман. – Я часто задаю питання: уявіть, якби путін за три дні вийшов на західні кордони, де б він був? Пішов війною на Польщу і країни Балтії. Отже треба прокинутися нарешті! І сказати, що політика «і вашим, і нашим», а по дорозі щось ще заробити, призвела до того, що народився монстр, який хоче знищити всіх волелюбних людей. Щоправда, не на тих нарвався. І завдання всіх – бути консолідованими… Саме зараз треба бути більш рішучими у своїх діях проти зла».

Як наголосив Гройсман, потрібні холодний розум, зброя і можливості проявити військове мистецтво, яке має українське військо.

«План путіна – це план зла. А наш план – це план добра: очистити нашу землю і світ від зла, від вбивці. У  кожному куточку планети ніхто не може себе відчувати спокійно! З путіним і його клікою треба покінчити. Україна має отримати все, що потрібно для нашої перемоги», – підкреслив лідер «Української Стратегії».

Читайте також

Більше новин

Ми у соцмережах