Євросоюз – це об’єднання країн з високим рівнем життя. Досягти такого для українців – головна мета. Про це сказав лідер партії «Українська Стратегія», прем’єр-міністр України (2016-2019) Володимир Гройсман.

«На наступний день після кандидатства має бути проведена серйозна системна робота. Хоча в умовах війни вона буде непростою. Треба вибудувати такі системи, які б продукували нормальні умови життя для людей. Щоб люди жили нормально – це головна мета. Тому те, що ми йдемо в Європу і те, що ми прагнемо повноцінного членства  в ЄС і в НАТО – це в першу чергу воля українців», сказав Володимир Гройсман.

Водночас, Україна вже є сильною державою, – наполягає політик. Тож може і повинна отримати кандидатський статус в ЄС.

«Ми вже є дуже сильною державою. Так, зараз йде боротьба проти росії в Україні. Але ми є дуже сильними військово. У першу чергу доблестю наших воїнів і їхнім мистецтвом воювати і захищати свою землю. Економічно ми суперсильні з точки зору нашого економічного потенціалу», – переконаний Гройсман. Війна нанесла і наносить величезну шкоду нашій економіці, інфраструктурі, – додав він, але запевняє, держава здатна впоратися із цими викликами.

Читайте також

Більше новин

Ми у соцмережах