Удар по об’єктах житлової інфраструктури у Вінниці не був помилковим, – про це в ефірі каналу «Настоящее время» сказав лідер «Української Стратегії» Володимир Гройсман.

«Ракетний удар прийшовся на центр міста, там звичайні (не воєнні) машини, Будинок побуту, приватна клініка. І це не помилка.  Вони точно знали, куди нанесуть удар. І нанесли його по мирних громадянах, ще й у годину пік».

Так може чинити лише терористична організація, – наполягає екс-прем’єр-міністр України. Він наголошує: не лише Вінниця сьогодні під ударом, а й Харків, Миколаїв, Слов’янськ, Часів Яр та інші міста. Ба більше, в небезпеці весь цивілізований світ.

«Поки існує терористична організація під назвою «росія», яку очолює особисто путін – немає жодної точки у світі, де не може бути удару. Незалежно від географії. Він може нанести і хімічний, і ядерний удар. Тому сьогодні задача для всього демократичного світу знищити терористичну організацію».

Володимир Гройсман вважає, світ не може звикати до трагедії в Україні. Навпаки – розуміти, що росія загрожує всім демократичним країнам. Тож зупинити агресора – зброєю, санкціями і всіма можливими способами – завдання, яке не повинно сходити з порядку денного.

Читайте також

Більше новин

Ми у соцмережах