Застосування ядерної зброї путіним – можливе. Таку думку в ефірі телеканалу «Київ» висловив лідер політичної сили «Українська Стратегія» Володимир Гройсман. Він переконаний: потрібні жорсткі заходи, щоб стримати диктатора.

«Неможливо виключати застосування ядерної зброї, тому що путін нею володіє. Правильно було сказано Президентом Зеленським: росія має має бути позбавлена ядерної зброї і статусу ядерної держави. Завжди ядерна зброя використовувалась як зброя стримування, а не нападу. Це божевілля, що він хоче її використовувати як зброю нападу», – сказав політик.

Крім того Володимир Гройсман наголошує, що лідер країни-окупанта може використати й інші види зброї масового ураження.

«Вважаю, що він може використати хімічну, або біологічну зброю, яка теж є в нього в наявності. Маємо бути пильними. Працювати з міжнародними партнерами, для того, щоб він не міг її використати, перекласти відповідальність на Україну і приховати свої злочини», – сказав Прем’єр-міністр України (2016-2019).

Однак Володимир Гройсман переконаний, перемога буде за Україною. «На нашій стороні правда. Треба бути закінченим ідіотом, щоб напасти на країну де майже 100% тебе ненавидять, не сприймають і готові тебе задушити. Напасти на таку країну – ніколи не виграти війну. Це неможливо», – наголосив політик.

Читайте також

Більше новин

Ми у соцмережах