путін вже став на шлях самознищення, – у цьому переконаний лідер «Української Стратегії» Володимир Гройсман.

«путін зробив найбільшу помилку у своєму житті, коли розпочав третю світову війну. Вона розпочата, але локалізована на території України. Його зупинили тільки завдяки мужності українців. Інакше його армія була б на кордонах ЄС»

Володимир Гройсман

Також політик додав: «Очевидним є те, що українська армія дуже ефективно, дуже розумно пішла в контрнаступ. І в мене немає жодних сумнівів, як і раніше: ми переможемо в цій війні. Питання в тому, що ми маємо зробити це якомога швидше».

Володимир Гройсман наголошує: загравання  з путіним деяких світових лідерів після 2014 року зробили з нього кривавого диктатора і дали можливість наростити військову міць. Прем’єр-міністр України (2016-2019) закликає світ стати більш рішучим і безкомпромісним:

«Я думаю, що на порядку денному європейської спільноти, окрім обговорення внутрішніх питань, має бути більш широкий контекст – щодо рішучої підтримки України, надання необхідного озброєння в необхідній кількості для того, щоб ми закрили небо. Щоб ми могли зробити неможливими удари з повітря».

Володимир Гройсман нагадав, росія щодня продовжує обстрілювати українські міста, вбиваючи мирних жителів.

Читайте також

Більше новин

Ми у соцмережах