путін бачить свою поразку, але від того намагається завдати Україні якомога більшої шкоди. Так вважає прем’єр-міністр України (2016-2019) Володимир Гройсман. Тому важлива консолідація міжнародних партнерів, щоб відбивати ворожі удари і захистити не лише Україну, а й світовий мир і демократію. 

“путін не несе нічого доброго, лише смерть. Подивіться на його шлях: Беслан, вибухи будинків в росії, війна в Чечні, війна в Грузії, напад на Україну в 2014 році і тепер. Він несе розруху, загрозу для світу, його треба ліквідувати. Крапка. Це єдине, що треба зробити, щоб позбавити світ зла”, – наголосив лідер «Української Стратегії Гройсмана».

До Перемоги, а це значить повне відновлення територіальної цілісності разом зі звільненням Криму та Донбасу, доведеться жити в умовах війни, зазначив Гройсман. І в цей час кожен може робити свій внесок для проходження цього періоду. Політик нині очолює Міжрегіональний гуманітарний штаб, який займаться підтримкою переселенців, військових та економіки.

«Що сьогодні робить путін? По-іншому назвати це, крім як геноцид українського народу неможливо. Але він отримує поразку, бо суспільство згуртоване, військо згуртоване, політичне керівництво країни. Зараз у нас всіх немає розбіжностей», – сказав Гройсман.

Найперша задача, щоб росія отримала військову й економічну поразку, – наголошує Володимир Гройсман, а відтак почнеться процес відновлення країни. Що стане фактично її перезаснуванням.

Читайте також

Більше новин

Ми у соцмережах