«Українці зараз надзвичайно згуртовані, надзвичайно міцні, просто сталеві. Усі ми націлені на Перемогу. Ніхто не стоїть осторонь. Хтось на передовій, хтось на виробництві, хтось лікує, хтось навчає. У нас всіх спільний ворог і мета. Наша мета Перемога», – про це сказав Володимир Гройсман, Прем’єрміністр України (2016-2019) в інтерв’ю для Czech Television (Прага).

Політик зазначив, що згуртованість зараз має ключове значення. І не лише всередині країни, а й серед міжнародних партнерів.

«Перемога ця має бути спільною. Оскільки триває боротьба добра, проти зла. Добро має перемогти. Чим масштабнішою буде підтримка наших міжнародних партнерів, тим швидше зло буде подолано, тим більше людей збережуть життя», – переконаний Володимир Гройсман.

Лідер політичної партії «Українська Стратегія Гройсмана» наполягає: у перемозі мають бути зацікавлені усі демократичні країни світу. А тому закликає міжнародних партнерів до продовження і посилення підтримки України в боротьбі з агресором, зокрема необхідним озброєнням.

Читайте також

Більше новин

Ми у соцмережах