До відбудови країни після Перемоги потрібно готуватись вже сьогодні. Таку думку висловив лідер партії «Українська Стратегія», керівник «Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу» – Володимир Гройсман. Про це він розповів під час інтерв’ю для подкасту «4 кольори».

«Після Перемоги постане питання не відбудови України, не відновлення, а оновлення, – наголошує політик. – Зокрема це стосується економіки. Мають бути нові підходи до формування національної економіки». Усі етапи оновлення муситимуть відбуватися із урахуванням нових стандартів, які необхідні у сучасному технологічному світі – наголошує Гройсман.

Готувати стратегію оновлення країни потрібно просто вже, вважає прем’єр-міністр України 2016-2019. На його думку, одразу за Перемогою настане моральний підйом і це час, щоб діяти дуже швидко.

«Я вірю в швидке оновлення країни за умови того, що ми переможемо, встановимо стійкий мир, стійку безпеку… Нам дуже потрібні сильні професійні інституції після війни. Ми повинні мати дуже чітко ключову стратегію нової України», – переконаний Володимир Гройсман.

Усе, що зруйноване – має бути не просто відбудоване, а відбудоване вже за новими стандартами, – каже політик. Але наголошує: ключове у зростанні економіки – це люди. А люди в Україні кваліфіковані, працьовиті та відповідальні.

Послухати повністю подкаст, гостем якого став Володимир Гройсман, можна тут:

 

 

 

 

Читайте також

Більше новин

Ми у соцмережах