2024 рік може стати роком Перемоги України та всього демократичного світу. Таку думку висловив лідер «Української стратегії», голова Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Володимир Гройсман, виступаючи на одному із заходів в межах Київського безпекового форуму. Але для того, щоб цього досягти потрібне виконання плану із двох пунктів, наголошує Гройсман:
«План реальної Перемоги України і демократичного світу в цій несправедливій, неспровокованій війні – це план Перемоги, який складається з двох частин. Перша частина: вступ України в НАТО і це можливо. Друга частина – зброя. Ви ж уявіть, як сьогодні відбувається в Україні. Україні потрібні F-16. Вся Україна говорить про F-16. Ми спочатку 6-8 місяців говоримо, потім рішення політичне приймається і потім до року наші навчаються. У нас величезні втрати часу».
Лідер «УСГ» наголосив, неспівмірна відповідь світу на агресію з боку Росії в 2014 році призвела до повномасштабного вторгнення. Поки світові лідери впроваджували політику стримування, формувалась вісь зла:
«Ця вісь зла дуже чітка: росія, Іран, «Хезболла»,  ХАМАС, Північна Корея, Китай – це всі ті, хто сьогодні виступає за те, щоби світ забув, що таке демократія».
Володимир Гройсман переконаний, є чіткий взаємозвʼязок між подіями в Ізраїлі та Україні – спільне коріння, фінанси, зброя. Утім, політик нагадує: саме в Україні відбувається перший, важливий бій ціною українського воїна. І лише сильна позиція світу наблизить знищення осі зла:
«2024 рік має стати роком Перемоги через політичне лідерство, через реальну політику, про яку на превеликий жаль ми за останнє десятиліття забули», – сказав Володимир Гройсман.

Читайте також

Більше новин

Ми у соцмережах