[caf_filter id=’204′]

Ситуацію в Україні, передусім економічну, рано чи пізно доведеться виправляти, але часу на це піде тим більше, чим глибшим виявиться той глухий кут, в який Україну вже завели недолугі і безвідповідальні управлінці.

Про це в своїй статті для журналу «Український тиждень» зазначив лідер політичної партії «Українська стратегія Гройсмана» Володимир Гройсман. На його переконання, основна проблема чинного Уряду – повна відсутність діалогу із суспільством, небажання слухати проблеми і побажання представників середнього класу – вчителів, лікарів, підприємців, фермерів, промисловців.

«Чинний уряд не спромігся навіть сформувати програму діяльності так, щоб її затвердила Верховна Рада і сприйняло суспільство. Мовляв, у всьому винна пандемія та всім зараз нелегко. Так, нелегко. Але руйнування економіки почалося задовго до коронакризи. Восени 2019 року держава із 4,6% зростання ВВП і понад 600 млрд грн (!) капітальних інвестицій на рік зненацька розвернулася й рушила у прірву», – зазначив Володимир Гройсман.

Він стверджує: нинішньою економічною ситуацією в країні достеменно не володіє ніхто з посадовців. «Це підтверджує навіть той факт, що ніхто з них не може чітко відповісти на запитання «А що далі?». Те, що треба було робити позавчора, урядовці роблять у кращому разі післязавтра й заспокоюють себе та довколишніх сумнівними «переможними реляціями» в соціальних мережах, – переконаний політик. – Дисбаланси у ключових для життєдіяльності країни сферах стають очевидними. Водночас голос бізнесу й підприємництва, які попри всі випробування й падіння індексів економічних очікувань усе ще тягнуть на собі державу, нагадує голос волаючого в пустелі. Рано чи пізно доведеться все виправляти й повертати до стабільного розвитку вкрай занедбану за останні півтора року економіку».

Ми у соцмережах