28 квітня депутатом Лопатинської селищної ради (Львівщина) офіційно став Юрій Соловейчук – представник політичної партії «Українська стратегія Гройсмана». На довиборах до місцевих органів влади, що відбулися у березні, він набрав найбільше голосів виборців і відтепер представлятиме «УСГ» в громаді, яка об’єднує майже три десятки населених пунктів, де проживають понад 12 тис. людей.

Під час своєї передвиборчої кампанії Юрій Соловейчук навмисно не обіцяв нічого, що неможливо зробити силами і можливостями громади. Натомість довів односельцям, що якісні дороги і мобільний зв’язок – конкретні цілі, яких можна досягти вже найближчим часом.

«Час для експериментів – і для країни, і для громади – закінчився. Права на  помилку – чи то у виборі, чи в діях – немає. Отже, потрібні правильні рішення, результат яких стане відчутним для кожного», – зазначав новообраний депутат у розмовах із виборцями.

Він впевнений, що кожен мешканець – важливий! Кожен заслуговує на повагу, підтримку і захист. «Ці цінності – основа філософії політичної партії «Українська стратегія Гройсмана». Тепер я маю честь представляти її в Лопатинській селищній раді та усвідомлюю покладену на мене відповідальність», – наголосив представник «УСГ», отримуючи мандат депутата селищної ради. 

Ми у соцмережах