Слова «турбота» і «допомога» мають багато значень і проявів. І вони не тільки про солодкі подарунки малечі на Новий рік. Це на власному прикладі довели представники Херсонського обласного осередку політичної партії «Українська Стратегія Гройсмана». Партійну ініціативу «Стратегія добра» вони започаткували у своєму краї у День Святого Миколая. Але добрі справи продовжуються й зараз. 

Як привітати малечу херсонці «Української Стратегії» вирішили швидко – завітали до юних вихованців Калинівської спеціальної школи. Наразі там перебувають понад 100 дітей, переважно з інвалідністю або такі, що потрапили у складні життєві обставини. Зазвичай таким діткам буває достатньо просто уваги дорослих. Але коли дорослі приїжджають не з пустими руками, усмішок стає в рази більше. Так було і на минулий День Святого Миколая. Солодощі, фрукти, різноманітна канцелярія – дітям. У відповідь – екскурсія закладом і спеціальна театралізована вистава.

Команда «УСГ - Херсонщина»: «Стратегія добра» - це не тільки турбота про малечу, це ще донорство і допомога військовим

«Я дуже зворушений. Пишаюся і дітьми, і викладачами – справжніми професіоналами. Все зроблено з такою любов’ю, хлопчики і дівчатка виховані, доглянуті і талановиті. Чужих дітей не буває, і є малеча, що потребує ще більшої уваги. Давайте про це не забувати», – поділився враженнями голова Херсонського обласного осередку «Української Стратегії Гройсмана» Анатолій Потапов.

Свій заклик партійці не забувають. Спеціально до Дня Соборності влаштували одразу дві важливі акції. Військовим 57-ої окремої мотопіхотної бригади ім. Костя Гордієнка, з якими партійці дружать давно, передали книжки і щиро подякували за мирне небо, усмішки дітей і спокій близьких. А лідер осередку вперше в житті став донором крові. «Ніколи не думав, що це так просто – прийшов і зробив. Наче й нічого особливого, поділився 450-ма грами крові. Але ж комусь ця доза так необхідна. Емоції, якщо чесно, неймовірні, – зазначив Потапов. – Проблема донорства в Україні стає дедалі актуальнішою: потреба   зростає, а охочих допомогти – щороку менше і менше. При цьому від держави – жодних стимулів. Над цим також треба думати».

Команда «УСГ - Херсонщина»: «Стратегія добра» - це не тільки турбота про малечу, це ще донорство і допомога військовим Команда «УСГ - Херсонщина»: «Стратегія добра» - це не тільки турбота про малечу, це ще донорство і допомога військовим

Ми у соцмережах