Лідер політичної партії «Українська Стратегія Гройсмана», Прем’єр-міністр України (2016-2019) Володимир Гройсман укріплює свої позиції в рейтингу українських політиків з найвищою довірою серед українців і входить в топ-3 найкращих з показником довіри 33%. Про це свідчать результати дослідження, проведеного Соціологічною групою «Рейтинг».

Причому особливість цього спостереження в тому, що його учасниками були виключно жителі столиці. Найвищу сходинку рейтингу займає наразі мер Києва Віталій Кличко з рівнем довіри в 51%. Найменше кияни довіряють чинному голові Уряду Денису Шмигалю – 13%, а ще 22% взагалі не знають його.

Зауважимо, що напередодні група «Рейтинг» спільно з Міжнародним республіканським інститутом оприлюднила результати іншого – загальнодержавного опитування українців щодо їхньої оцінки ситуації в країні – в ретроспективі 7 останніх років. Згідно з результатами, Володимир Гройсман так само був і залишається серед політиків з найбільшим рівнем довіри. А от перебуваючи на посаді голови Уряду, він став єдиним Прем’єр-міністром, якому вдалося зберегти і підняти рівень довіри до роботи Кабінету міністрів – з 20% на момент призначення в квітні 2016 року до 24-25% на момент зміни урядів у вересні 2019.

Ми у соцмережах