Депутати фракції політичної партії «Українська стратегія Гройсмана» у Первомайській міській раді (Миколаївська область) запропонували мешканцям об’єднаної громади долучитися до ініціативи «Довези медика під час локдауну». 

Як відзначив голова фракції «УСГ» Євгеній Нотевський, через складну ситуацію в місті, яке наразі входить до «червоної» карантинної зони по КОВІД-19, рух громадського транспорту обмежений. І лікарі та медперсонал, які живуть у віддалених районах, фізично не мають можливості вчасно дістатися до роботи або не полишають лікарень – знову ж таки через неможливість потрапити додому. Жителі Первомайська, які мають власний автотранспорт, могли б допомогти лікарям, але елементарно не знають, куди звернутися, щоб запропонувати свої послуги.   

«Ми запустили акцію – «Довези медика під час локдауну». Всі небайдужі можуть залишити нам свій номер телефону, а ми передамо інформацію в лікарні. Навіть так можна врятувати життя, – впевнений Євгеній Нотевський. – Ми закликаємо всіх, хто може, доєднатися, бо якщо медика не буде на роботі – ми всі будемо в небезпеці».

Ми у соцмережах