Команда політичної партії «Українська стратегія Гройсмана» в Первомайській громаді Миколаївської області не лише в сесійній залі відстоює права та інтереси жителів, а й активно займається благодійною діяльністю. Цьогоріч депутат Первомайської міської ради від ПП «УСГ», президент громадської організації «МООЛМС «МОЛОДЬ – МАЙБУТНЄ НАЦІЇ» Євгеній Нотевський став амбасадором Всесвітньої акції #ЩедрийВівторок у Миколаївській області.

Пан Євгеній під час ефіру на обласній радіостанції анонсував проведення суспільних акцій, присвячених ініціативі Щедрого Вівторка та запросив бажаючих доєднуватися: “Наша команда завжди намагається вирішувати проблеми людей, а сьогодні ми ще й стали амбасадорами добра на Миколаївщині. Для нас є великою честю визнання зі сторони організаторів роботи нашої команди на такому рівні”.

А в день добрих справ – 30 листопада, команда на чолі із депутатом власним прикладом показала як потрібно творити добро. Так, було передано благодійні медикаменти для людей, що страждають на серцеву недостатність у територіальний центр соціального обслуговування населення міста Первомайськ та в Миколаївську міську лікарню швидкої медичної допомоги ).

 

Ми у соцмережах