Фракція політичної партії «Українська стратегія Гройсмана» у Первомайській міській раді (Миколаївська область) звернулася до міської влади з вимогою негайно долучитися до загальнодержавних програм розширення мережі Центрів надання адміністративних послуг та програми розбудови спортивної інфраструктури, які були започатковані кілька років тому Урядом Володимира Гройсмана.

За механізмом дії програми, держава виділяє цільові субвенції на втілення проектів, а від регіону потрібно вчасно подати проектну документацію. Цього року кінцевий термін подачі – квітень-травень. Листи з вимогою оприлюднив на своїй сторінці у Facebook голова фракції «УСГ» Євгеній Нотевський.

Він звернув увагу, що будівництво спортивного комплексу – давня мрія жителів Первомайська, а новий ЦНАП – це життєва необхідність: до Первомайської ОТГ приєдналися одразу 6 прилеглих сіл, і їхні мешканці так само заслуговують на гідне обслуговування з широкого кола питань. «У нас є дві унікальні можливості: розпочати будівництво басейну або спортивного комплексу та покращити якість надання послуг кожному жителю громади», – зазначив Євгеній Нотевський і привів приклад колег – з Тростянецької міської ради, де подібні проекти вже затверджені і подані на розгляд центральної влади.

Ми у соцмережах