Фракція політичної партії «Українська стратегія Гройсмана» в Первомайській міській Раді закликала мерію міста працювати на громаду і не продукувати зайві відписки на депутатські звернення з найбільш актуальних для громади питань. Про це повідомив голова фракції Євгеній Нотевський.

Він нагадав, що  на початку квітня звернувся до мерії із закликом долучитися до державної програми співфінансування будівництва спортивних об’єктів та розширення мережі Центрів надання адміністративних послуг. Програми започатковані ще Урядом Володимира Гройсмана і зарекомендували себе як ефективні інструменти розбудови міської інфраструктури, як у великих обласних центрах, так і в невеликих ОТГ. Завдяки цим програмам відкриті сотні сучасних ЦНАПів та спортивних об’єктів – як пришкільних майданчиків, так і великих комплексів з басейнами, кортами тощо. Цього року Первомайськ міг долучитися до цих програм і отримати такі довгоочікувані сучасні ЦНАП та стадіон. Відповідний запит  був поданий депутатами «УСГ» вчасно, із дотриманням всіх вимог та правил. Але з незрозумілих причин в мерії проектної документації по об’єктах так і не зробили, а строки подання пропозицій минули. При цьому, на депутатський запит, чому так сталося, лише відмахнулися відписками, не пояснивши  причин такого зухвалого недбальства.

«Нагадую про те, що кожен держслужбовець та посадова особа Виконавчого комітету в першу чергу має нести цінність для людей та активно використовувати всі можливості!», – наголосив Нотевський. І запевнив, що справу ані він, ані колеги по фракції не полишать, і доведуть жителям Первомайська, що отримали їхню довіру недаремно.

Ми у соцмережах