Депутати політичної партії «Українська стратегія Гройсмана» у міській раді Первомайська (Миколаївська область) викрили одразу два проекти, які могли б нанести фінансову та інфраструктурну шкоду місту.

Так, депутат Юрій Бершадський завдяки вчасному повідомленню мешканців, поставив питання заборони будівництва церкви на старовинному кладовищі. Храм за попередньою інформацією мав належати до Української православної церкви (Московського патріархату). Інфраструктурні та політичні особливості проекту будівництва вимагали негайної реакції депутатського корпусу, і депутат Бершадський взяв на себе цю відповідальність.

Своєю чергою голова фракції «УСГ» у Первомайській міській раді Євгеній Нотевський різко розкритикував програму реформування та розвитку ЖКГ – як її ідеологічну, так і фінансову складову. Депутат акцентував увагу, що кошторис містить недостовірні дані – передусім щодо розподілу джерел коштів, а також вже на цьому етапі вимагає ретельного аудиту та розпису статей, на які витрачатимуться гроші державного та місцевого бюджетів. Як наголосив Євгеній Нотевський, стаття «благоустрій» не може вважатися вичерпною інформацією і потребує принаймні деталей статей, куди направлятимуться асигнування. «Спостерігати за відмиванням бюджетних коштів міською владою не будемо ніколи», – додав Нотевський.

Ми у соцмережах