Миколаївська громадська організація “МООЛМС “Молодь – майбутнє нації”, яку очолює лідер фракції «Української Стратегії Гройсмана» у Первомайській міській раді Євгеній Нотевський, стала переможцем регіонального конкурсу «Кращі практики молодіжного соціально-відповідального бізнесу Миколаївщини”. Високу відзнаку ГО отримала за проєкт допомоги людям під час пандемії КОВІД-19.

Ще рік тому Нотевський разом з однодумцями надихнулися практикою вінницьких партійців «УСГ», які швидко заснували СпецФонд «СтопВірус» і активно працювали в його межах. Час від часу «СтопВірус» ставав ледь не єдиним джерелом постачання засобів захисту, обладнання, медпрепаратів для лікарень, а також допомоги літнім людям і тим, хто втратив роботу через локдауни.

Цей досвід перейняли і в Первомайську, заснувавши «Платформу  добрих справ для громади м. Первомайськ: протидіємо COVID-19 разом!” Активісти платформи залучили до співпраці понад 70 підприємців, 2 благодійних фонди та акумулювали понад 100 тис. грн на засоби індивідуального захисту, маски, антисептики та продуктові набори.

«Наш проєкт стане нагадуванням для кожного: маленькі кроки здатні поліпшити ситуацію, бо відсутність кроків – відсутність прогресу, – прокоментував нагороду Євгеній Нотевський. –  Наша громадська організація і в подальшому буде впроваджувати проєкти, здатні зробити нашу громаду та Миколаївщину кращими!»

Ми у соцмережах