Поки ми віримо у дива – дива стаються! І це особливо важливо відчути кожному, хто через російську навалу пережив втрату батьків, вимушене переселення – незалежно від віку чи місця проживання, як на Прикарпатті, так і на Донбасі. Це і є допомога, це і є «Стратегія добра». Не просто флешмоб, а важлива соціальна ініціатива політичної партії «Українська Стратегія Гройсмана», яку активно підтримав Івано-Франківський обласний осередок «УСГ».

Спільно з громадськими об’єднаннями ветеранів війни на Сході, родинами загиблих і зниклих безвісти, волонтерськими організаціями партійці «Української Стратегії Гройсмана» провели безліч заходів для дітей Прикарпаття. Подарунки вручав заступник голови політичної партії «Української Стратегії Гройсмана», франківець Олег Гончарук. «Дуже дякую нашим волонтерам за ініціативність. А я зі свого боку завжди радий долучитися з допомогою там, де це важливо і необхідно» – сказав заступник голови «УСГ».

Команда «УСГ - Франківщина»: Коли в Україні йде війна, цінність «Стратегії добра» має відчути кожен, хто втрачав рідних і домівки

У свою чергу, голова Івано-Франківського обласного осередку «Української Стратегії», народний артист України Євген Нищук передав подарунки не тільки прикарпатцям, а й жителям прифронтових міст Сходу. Вже декілька років поспіль він долучається до групи волонтерів з Харкова, які на час новорічних свят стають «помічниками Миколая» і вручають малечі омріяні іграшки, спортивний інвентар, конструктори, велосипеди, книжки і солодощі. «У новорічні свята завжди хочеться дива! І хочеться це диво дарувати. Уже декілька років поспіль я відправляю подаруночки діткам на Схід. Цього року – до Станиці Луганської (Луганської області) і багатодітним родинам у прифронтове місто Торецьк (Донецької області)” – розказує Євген Нищук. – Переконаний, поки ми віримо у дива – дива стаються! А надто вірити у те, що мрії здійснюються, мають діти, які на власні очі бачили війну. Вони мають знати – що вони не самі – ми всі об’єднані «Стратегією добра». І саме це запорука перемог та успішного розвитку України. Нині, у час викликів та випробувань, у час війни та пандемії, об’єднання добром важливе, як ніколи!»

Команда «УСГ - Франківщина»: Коли в Україні йде війна, цінність «Стратегії добра» має відчути кожен, хто втрачав рідних і домівки

Ми у соцмережах