Активний діалог обласних осередків політичної партії «Українська Стратегія Гройсмана» стає ефективним і дієвим інструментом розбудови політичної сили і перетворення її на велику команду професіоналів, здатних запропонувати зрозумілі і потрібні рішення на різних рівнях і для різних територій. Про це говорили учасники наради обласних організацій «УСГ», що відбулася в Івано-Франківську.

Як зазначив голова виконавчого комітету «УСГ» Олександр Саєнко, місце зустрічі обрали не випадково: Івано-Франківський осередок сформувався одним із перших і лише за три місяці роботи перетворився на потужне регіональне представництво. Голова осередку, народний артист України Євген Нищук поділився успішним досвідом і представив колегам з інших осередків своє  бачення подальшої роботи.

Команда «Української Стратегії Гройсмана»: діалог регіональних партійних осередків стає ефективним інструментом розбудови політичної сили    

У свою чергу заступник голови партії Олег Гончарук презентував план розбудови усієї партійної структури і спільної роботи на наступні місяці.

Окремо партійці обговорили ситуацію в країні, основні проблеми, які стоять і стоятимуть перед кожною українською родиною. Мова про енергетичну кризу, зростаючі комунальні тарифи, зовнішні загрози і, що найважливіше, відсутність системної і адекватної реакції влади на кожен з цих аспектів.

Команда «Української Стратегії Гройсмана»: діалог регіональних партійних осередків стає ефективним інструментом розбудови політичної сили     Команда «Української Стратегії Гройсмана»: діалог регіональних партійних осередків стає ефективним інструментом розбудови політичної сили    

Ми у соцмережах