Потрапити на «Різдвяну фабрику мрій» на столичній ВДНГ – мрія багатьох малюків. Адже там панує чудова новорічна атмосфера. Здійснити дитячі мрії вирішили в Київському обласному осередку політичної сили «Українська Стратегія Гройсмана» – у межах партійної ініціативи «Стратегія добра». З пропозицією прийшли до Реабілітаційної установи «Наш дім». 

Реабілітаційна установа для осіб з інвалідністю “Наш дім” імені Валентини Бондаренко – один з центральних закладів подібного типу у Київській області. Понад 15 років сюди приходять люди різного віку, з різними проблемами, вадами різного ступеню важкості. Тут раді будь-якій допомозі, а тим більше – під час свят.

Команда «УСГ - Київщина»: «Стратегія добра» – подарувати дитині віру в диво 

Тож можна лише уявити радість дітей і дорослих, які напередодні Нового року змогли потрапити у казкове містечко «Різдвяна фабрика мрій», пройти цікаві казкові квести і серед іншого побачити диво створення новорічних іграшок від Клавдієвської фабрики новорічних прикрас. Дітей повсякчас супроводжували аніматори-ельфи, а головною умовою здолання всіх казкових перешкод були прості і важливі речі – уміння бути чесним, чемним і добрим.

На згадку про казкову подорож малюки отримали подарункові набори для самостійного розмальовування ялинкових кульок та солодощі. Набори кулінарно-художньої творчості отримали й інші вихованці «Нашого дому», які не змогли доєднатися до щасливчиків.

Мандрівка з малюками стала яскравим враженням – і для них самих, і для команди Київської обласної організації політичної партії «Українська Стратегія Гройсмана». Дарувати свято – не так вже й важко. Але це – справжня Стратегія добра.

Команда «УСГ - Київщина»: «Стратегія добра» – подарувати дитині віру в диво  Команда «УСГ - Київщина»: «Стратегія добра» – подарувати дитині віру в диво 

Ми у соцмережах