Руку допомоги потрібно подавати всім, хто її потребує, впевнені представники Рівненського обласного осередку політичної партії «Українська Стратегія Гройсмана». Вони не з чуток знають всю складність життєвих обставин людей сьогодні і розуміють, де потрібні найбільше. Партійна ініціатива «Стратегія добра» стала частиною роботи осередку. Лише у грудні «УСГ – Рівненщина» провела кілька акцій на підтримку дитячих закладів, лікарень, установ для людей з інвалідністю.

Першою стала зустріч із вихованцями Рівненського міського центру комплексної реабілітації осіб та дітей з інвалідністю «Крок». Ця установа широко відома в Україні, адже спеціалізується здебільшого саме на дітях з проблемами опорно-рухового апарату. Тут лікують навіть «запущені» і складні випадки. Головною ж метою називають розвиток фізичних, розумових, соціальних здібностей особливих дітей, засвоєння ними знань та умінь для досягнення і збереження максимальної незалежності.

Спеціально для гостей з «Української Стратегії Гройсмана» тут підготували концерт, а у відповідь отримали солодкі подарунки. «Ця зустріч – не одноразова акція для привернення уваги, а довгостроковий благодійний проєкт», – повідомив представник «УСГ» Андрій Кузьмич.

Команда «УСГ - Рівненщина»: «Стратегія добра» – це довготривала ініціатива

Іграшки, книги і солодощі отримали від «УСГ» і учні Великомежиріцького ліцею та Великомежиріцької спеціальної школи І-II ступенів. Ліцей працює з 1946 року, завжди був однією з найкращих шкіл області, а нині – це опорний заклад з понад 500 учнями, інклюзивними класами і своїми методичними напрацюваннями викладання мов, історії, предметів початкової школи. Як відзначила представник «УСГ» – Рівненщина» Олеся Підгайна, співпраця партійців з ліцеєм – довготривала ініціатива. «Співпрацю почали в святкові дні грудня. І це не дивно, адже саме в цей час дітки очікують дива та подарунків. Але ми обов’язково будемо приїжджати і зустрічатися з учнями та викладачами й надалі», – наголосила Підгайна.

Увагою не обійшли і пацієнтів психоневрологічних закладів. Ліки, засоби гігієни, мийні розчини та інші побутові речі отримали від представників «УСГ – Рівненщина» вихованці Рівненського та Острозького інтернатів. «Було дуже зворушливо і приємно, коли одна з пацієнток подарувала на згадку про знайомство свою збірку віршів. Вже чекаємо наступних зустрічей. Знаємо, що потрібно закладам і готові допомагати», – повідомила представниця осередку «УСГ» Тетяна Субот.

Команда «УСГ - Рівненщина»: «Стратегія добра» – це довготривала ініціатива

Команда «УСГ - Рівненщина»: «Стратегія добра» – це довготривала ініціатива

Ми у соцмережах