Представники молодіжного крила політичної партії «Українська стратегія Гройсмана» провели у Полтаві установчі збори, на яких визначили пріоритети роботи та обрали керівників організації.

«Ми запропонували нашим молодим партійцям обговорити кандидатури керівників організації, адже, по-перше, ми демократична партія, а по-друге, вони повинні вчитися брати відповідальність на себе. Вже завтра саме вони визначатимуть майбутнє нашої держави. І ми щиро раді, що в наших рядах є свідома і активна молодь, яка готова стати провідником змін», – відзначив голова Полтавської обласної організації політичної партії «Українська стратегія Гройсмана» Роман Товстий.

У результаті, керівником Полтавської організації «Українська стратегія. Молодь» обрали Анастасію Сороку. Вона працює вчителем у Комунальному закладі «Розсошенська гімназія, а також очолює Молодіжну раду при Щербанівській ОТГ.

Її заступниками стали Дарія Кабак, яка відповідатиме за проєктну діяльність та Олександр Пикало, відповідальний за громадсько-політичний напрям. Також, члени організації визначили стратегічні завдання та цілі на перший квартал 2022 року. І в рамках цієї роботи провели перші три лекції, присвячені темам роботи в соцмережах, медіабезпеки та медіаграмотності, а також регіональної політики

У Полтаві обрали керівника організації «Українська стратегія. Молодь»

Ми у соцмережах