4 лютого в Полтаві відбувся навчальний тренінг для представників обласної організації політичної партії «Українська стратегія Гройсмана», на якому говорили про ідею, місію та принципи роботи партійної організації. Професійна команда та професійний підхід в усьому – будь то вибори до Парламенту, участь у розвитку громад чи партійна розбудова: таким принципом керуються у політичній партії «Українська стратегія Гройсмана».

Для того, щоб побудувати сильну партію, яка здатна перемогти на виборах та взяти на себе відповідальність за долю країни, в «Українській стратегії Гройсмана» започаткували важливий просвітницький проєкт. Він знайомить партійців з місією політичної сили, її ідеями та принципами. Така собі партійна абетка, без якої неможливий подальший політичний рух.

«В Україні зареєстровано більше 370 партій. Однак будьмо відверті, більшість – це політичні проєкти-одноденки, створені спеціально під вибори. А нам нарешті вкрай необхідні справжні ідеологічні партії, побудовані не згори до низу, а навпаки – починаючи із потужних місцевих осередків. Саме тому таку велику увагу ми приділяємо партійній розбудові. У нас є потужний лідер, є реальні, а не віртуальні партійні структури, і, нарешті, спільна ідея і мета, які об’єднують тисячі партійців», – відзначає проєкт-менеджер Департаменту регіонального розвитку «Української стратегії Гройсмана» Анна Мадей.

«Українська стратегія» організувала в Полтаві для партійців важливий просвітницький проєкт

Пані Анна – кандидат наук з соціальних комунікацій, політолог і один із головних спікерів навчальних тренінгів для партійців та прихильників «УСГ», які нині відбуваються по всій Україні. Зокрема, під час навчання у Полтаві обговорювали принципи побудови команди, головні завдання, які ставить перед собою політична сила – зокрема, що і як «Українська стратегія» хоче змінити в державі.

«Коли ми прийдемо у владу, матимемо вже чіткі і готові напрацювання. Ми формуємо професійну команду людей, які готові втілити їх в життя. Саме тому вже зараз займаємося цією роботою. І я, переконаний, це дасть свій результат», – коментує голова Полтавської обласної організації політичної партії «Українська стратегія Гройсмана» Роман Товстий.

«Українська стратегія» організувала в Полтаві для партійців важливий просвітницький проєкт

Ми у соцмережах