Питання протидії КОВІД-19, питання вакцинації населення, передусім груп ризику, це питання національної безпеки, і представники влади різних рівнів не просто мають право, а повинні вимагати від Президента Зеленського та Уряду України надзвичайної уваги до нього.

Про це у своєму зверненні під час чергового засідання міської ради Бердичева сказав депутат міськради, голова фракції «Української стратегії Гройсмана» Ігор Романський. Він підтримав заклик голови партії Володимира Гройсмана та однопартійців негайно провести позачергове засідання Уряду і принаймні представити українцям план вакцинації, а також зняти обмеження для вакцинації всім, хто бажає щепитися.

При цьому на закид головуючої, мовляв, на місцевому рівні немає сенсу вказувати Президенту, що робити, депутат Романський відповів: «У нас щодня вмирають 400 осіб, в місяць це 12 тис. Якщо не вирішувати це на місцевому рівні, то що буде з країною за рік-два? Щодня 400 людей, щомісяця – 12 тис. гине. Порахуйте. Це питання національної безпеки», – наголосив депутат.

Ми у соцмережах