Депутати фракції політичної партії «Українська Стратегія Гройсмана» у міській раді Бердичева (Житомирська область) виступили на захист відомого митця, музиканта, журналіста, корінного жителя міста Олександра Коляди.

Як повідомив голова фракції «УСГ» у міськраді Ігор Романський, Олеся (Олександра) Коляду було висунуто на звання почесного громадянина Бердичівської громади, але з невідомих причин це звання йому так і не присвоїли. Колеги-депутати міської ради свідомо або утрималися від голосування, або проголосували «проти». Така позиція – алогічна, незрозуміла і несправедлива щодо відомого українського митця, впевнені представники «Української  Стратегії».       

«За більше як 50 років творчості пан Олесь написав близько 2-х тисяч музичних творів, отримав чимало відзнак та нагород. Він автор музики гімнів різних навчальних закладів, заводів, ОТГ та міст, зокрема Бердичева і Коростеня», – сказав Ігор Романський.

На його думку, Коляда – достойний кандидат на  почесне звання, адже прославляє і представляє наше чудове місто Бердичів на всіх теренах земної кулі. Він заслуговує на повагу і відзнаку своїх досягнень. 

Ми у соцмережах