Фракція політичної партії «Українська Стратегія Гройсмана» в міській раді Бердичева вимагає від міського голови і виконавчого комітету ради негайно направити 3,8 млн грн на програму безкоштовного харчування для школярів – дітей ветеранів АТО. Про це повідомив голова фракції Ігор Романський на своїй сторінці у Facebook.

Він наголосив, що звернення фракції передав особисто – після того, як його «випадково загубили» в апараті міського голови. Але замість того, щоб миттєво зреагувати на петицію, міський голова створив спеціальну комісію, яка має зібратися на засідання і визначити доцільність використання коштів.

«Питання допомоги дітям, особливо тим, чиї батьки захищають нашу країну, має бути пріоритетним, – наголосив Ігор Романський. – Я порахував, що у нас загалом таких дітей небагато. Якщо взяти середню вартість харчування дитини на день, помножити на кількість дітей і час навчання, виходить 3,8 млн грн. А в бюджеті міста Бердичів на ці цілі виділялося 4,5 млн. У чому проблема? Для чого ці групи і комісії?».

Депутат впевнений: якщо можна допомогти малюкам – це треба зробити без зайвої бюрократії. Тим більше, що для цього є всі можливості. «Не робіть з міста посміховисько. Працюйте на Бердичів, розвивайте місто», – звернувся Романський до колег по міській раді

Ми у соцмережах