Представники політичної партії «Українська Стратегія Гройсмана» у міській раді Бердичева обурені рішенням виконавчого комітету про подорожчання проїзду в міських маршрутках і вимагають зайнятися питанням якості перевезень.

Нагадаємо, з 1 вересня вартість однієї поїздки становить 8 грн, при цьому технічний стан транспортних засобів, так само як і забезпечення безкоштовного проїзду для пільговиків і школярів – досі питання відкрите.  Як повідомив голова фракції «УСГ» у міській раді Ігор Романський, подорожчання проїзду з депутатами міськради не обговорювалося.

«Це не депутати прийняли рішення (про подорожчання маршруток). Це ухвалив виконком, головою якого є міський голова Бердичева, разом з перевізниками, – наголосив Романський. – Моя думка і думка представників «Української Стратегії» у Бердичеві відрізняється від того, що прийняли. Ми вважаємо, що спочатку потрібно підвищити якість перевезень і показати жителям міста, що ми на шляху оновлень в сфері послуг… А так над людьми просто знущаються і насміхаються».

Ми у соцмережах