Політична партія «Українська стратегія Гройсмана» – це потужна команда управлінців, які вважають своїм окремим завданням – підтримати і надихнути молодь в різних регіонах нашої країни. Про це сказав лідер «УСГ» Володимир Гройсман під час зустрічі з молодими депутатами різних рівнів від «УСГ» та представниками успішних молодіжних проектів і компаній. Зустріч відбулася напередодні великої партійної конференції «УСГ» у Тульчині.      

«Особливу увагу, формуючи нашу команду, ми приділяли тому, як підтримати молодь. І вважаємо, що в нашій партії має бути особливе місце для молодих людей. Щоб дати вам права і можливості приймати рішення, впливати на рішення, отримувати кар’єрний досвід», – сказав Володимир Гройсман.

Він наголосив, що місцеві вибори, які відбулися восени минулого року, дозволили молодим представникам «УСГ» увійти до рад різних рівнів і на практиці реалізовувати ті знання й плани, з якими йшли до виборців.

«Наше завдання – забезпечити рух вперед. І це можливо лише, якщо будемо самовіддано працювати і максимально якісно робити свою справу, – додав Володимир Гройсман.  

На його переконання, змінювати країну на краще можна й треба незалежно від посад, а виключно через бажання бачити Україну благополучною і процвітаючою.

«Працювати на свою країну – це привілей», – додав Володимир Гройсман.

Ми у соцмережах