Новорічні та Різдвяні свята стали часом старту нової ініціативи команди Володимира Гройсмана – «Стратегія добра». Протягом місяця – від 19 грудня до 19 січня – представники «Української Стратегії Гройсмана» на Вінниччині добре попрацювали, аби подарувати відчуття свята тим, хто цього потребує найбільше.

Наймасштабнішою акцією в рамках ініціативи «Стратегія добра» стала організація відвідин маленькими вінничанами Садиби Подільського Чарівника, розташованої у Подільському зоопарку. Понад 70 груп – а це понад 8 тисяч хлопчиків та дівчаток – побували у дивовижному місці, яке єднає казку з реальністю та надихає святковим настроєм.

Депутати з фракцій «Української Стратегії Гройсмана» у місцевих радах Вінниччини, їхні однопартійці – голови територіальних громад організували масові відвідини дітьми Садиби Подільського Чарівника, фінансово та організаційно сприяли проведенню святкових екскурсій. Природно, що першочергова увага надавалася хлопчикам й дівчаткам пільгових категорій – зокрема, дітям учасників АТО/ООС, з багатодітних родин тощо.

Команда «УСГ-Вінниччина»: «Стратегія добра» - це новий формат системної роботи

Під час перебування у Садибі Подільського Чарівника дітлахів розважали іграми та вікторинами, хороводами навколо ялинки та святковими співами. Юні вінничани отримали нагоду глянути на екзотичних звірів та птахів, якими славиться Подільський зоопарк.

Активісти «Української Стратегії – Молодь», крім того, проводили для дітей низку майстер-класів з виготовлення новорічних іграшок.

Наприкінці святкової екскурсії хлопчики й дівчатка отримували солодкі подарунки – як і має бути у новорічні свята. Природно, новорічні подарунки від команди «Української Стратегії Гройсмана» отримали не лише ті, хто побував у Садибі Подільського Чарівника – всього їх передали понад 17 тисячам юних жителів Вінниччини.

Команда «УСГ-Вінниччина»: «Стратегія добра» - це новий формат системної роботи

–  Чудовий настрій, дитячі посмішки, подарунки, загадані бажання і трішки віри у різдвяне диво – те, що обов’язково має бути у ці дні! – каже голова Вінницької обласної ради Вячеслав Соколовий, під патронатом котрого й працює Садиба Подільського Чарівника. – «Стратегія добра» покликана дарувати свято, тож це – системна ініціатива команди «Української Стратегії Гройсмана».

Якими б яскравими й змістовними не були святкові екскурсії до Садиби Подільського Чарівника, але ж «Стратегія добра» на Вінниччині ними не обмежилася.

Представники «Української Стратегії Гройсмана» з подарунками та привітаннями відвідали низку дитячих садків, інтернатів та інших соціальних установ – у віддалених громадах краю.

Команда «УСГ-Вінниччина»: «Стратегія добра» - це новий формат системної роботи

Так, зокрема, представники команди відвідали соціальний центр «Милосердя» та привітали проживаючих там бабусь та дідусів з прийдешніми новорічними святами – їм передали багато подарунків та солодощів. Особливо приємно, що до цієї доброї справи долучились дітки з навколишніх сільських шкіл, які написали листівки з побажаннями для мешканців центру.

–  Кожен вінничанин – важливий! Цей принцип сповідує вся наша команда, – каже голова Вінницької обласної партійної організації, вінницький міський голова Сергій Моргунов. – Саме тому відчуття свята ми повинні дарувати не лише наймолодшим вінничанам, а й землякам поважного віку, які, в силу життєвих обставин, опинилися позбавленими турботи з боку рідних. «Стратегія добра» – це прояв турботи й небайдужості, і водночас початок великого й важливого напрямку роботи нашої команди.

Команда «УСГ-Вінниччина»: «Стратегія добра» - це новий формат системної роботи

Ми у соцмережах