Розвиток будь-якої громади базується на двох принципових речах – тісному діалозі з жителями і стратегічному баченні в досягненні цілей. Про це сказав голова Вінницького обласного осередку  політичної партії «Українська Стратегія Гройсмана», міський голова Вінниці Сергій Моргунов під час конференції «УСГ», яка відбулася в Тульчині.

«Треба чути людей і правильно розставляти пріоритети, – зазначив Сергій Моргунов – Завдяки децентралізації ми отримали колосальні можливості. Так, сьогодні реформа не завершена, не ухвалені остаточні зміни до Конституції. Але децентралізація – найбільш ефективний механізм управління».

Як наголосив Сергій Моргунов, прикладом використання механізмів децентралізації і правильного  стратегічного розвитку громад є вінницький регіон і Вінниця, де сформовані ефективні органи влади, працюють визнані на загальнодержавному рівні програми розвитку.

«Разом можемо вирішити багато питань, і цього від нас очікують люди», –  зазначив Сергій Моргунов.

Він додав, що під час місцевих виборів 2020 року «УСГ» йшла із гаслом «Кожен житель важливий». І зараз – час показати і довести, що партійне гасло – це цінність, яку сповідує кожен партієць незалежно від посади.

«Партійний квиток, це не просто квиток. Це відповідальність перед людьми. І вони будуть прискіпливо оцінювати нашу роботу», – наголосив Сергій Моргунов.

Ми у соцмережах