Депутати фракції політичної партії «Українська Стратегія Гройсмана» у міській раді Бердичева (Житомирська область) власним коштом закупили і надали спеціальне обладнання для облаштування прибудинкових дворів  по вулиці Шевченка, 23 та вул. Житомирська, 20/1.

Як повідомив голова фракції Ігор Романський, за цими адресами в’їзди в двори перегороджував бетонний блок. Тривалий час він служив єдиним «засобом впливу» на водіїв з точки зору зниження швидкості автомобільного руху. Разом з тим, він же унеможливлював в’їзд у двори спеціальному транспорту – пожежникам, «швидкій» тощо.

Виконавчий комітет Бердичівської міської ради визнав: блок – незаконний. Але замінити його на спеціальні дорожні знаки та елементи примусового зниження швидкості («лежачі поліцейські») не поспішали. Кілька місяців тривала паперова переписка між виконкомом і депутатським корпусом, і ось: дорожні знаки закуплені та передані начальнику підприємства «Бердичівкомунсервіс».

«Питання, яке можна було вирішити за декілька днів, затягнули на півроку паперовою перепискою. Маю надію, що на сам демонтаж та встановлення піде менше часу, – зазначив Ігор Романський.- Депутати «УСГ» завжди стоять на варті законності!»

Ми у соцмережах