Підтримка молоді і виховання молодих лідерів є беззаперечним пріоритетом для політичної партії «Українська стратегія Гройсмана». За найменшої можливості голова партії – Володимир Гройсман готовий очолити процеси залучення молодих фахівців до управлінських процесів у державі. Про це він сказав під час Zoom-зустрічі зі студентами Української академії лідерства.

Аудиторія для Гройсмана не нова. На посаді голови Уряду він регулярно зустрічався зі студентами УАЛ і всебічно допомагав розвитку цієї установи, головною особливістю якої є 10-місячна формаційна програма для випускників середніх шкіл, що будується на поєднанні елементів фізичного, емоційного та інтелектуального розвитку.

«Вважаю, що  програми розвитку молоді, розвитку лідерства у молоді  – зі шкільних років – це важливо. Це беззаперечний пріоритет. Як тільки буде можливість, я стану лідером цього процесу. Треба відкривати двері для молоді», – сказав Володимир Гройсман.

Він наголосив, що бути аполітичним в часи, коли Україна занепадає – не найкраща перспектива. І так само погано, коли молодь у пошуках досвіду і можливостей залишає Україну і не повертається. Саме тому, важливо бути активними, зацікавленими і корисними – на різних рівнях і в різних сферах.

«Починати можна й з регіонального рівня, – зазначив Володимир Гройсман. – Треба йти від малого до великого».

За його словами, поява підготовлених фахівців нової формації, нової філософії майбутнього стане запорукою відновлення і укріплення тих державних інститутів, які сьогодні руйнуються через безвідповідальність і відсутність досвіду у чинної влади.

Ми у соцмережах