Завдання політиків, які сповідують цінності відповідальності і компетентності, – це вивести Україну із сьогоднішньої кризи і привести її на гідне місце, створити умови, в яких українці будуть успішними в своїй державі. Про це сказав лідер політичної партії «Українська Стратегія» Володимир Гройсман під час виступу на Першому Всеукраїнському Форумі «Платформа громад». Обидві політичні сили оголосили про стратегічне партнерство – з метою спільного захисту інтересів місцевого самоврядування та вироблення важливих і потрібних країні рішень.

«Настільки зіпсоване і політизоване наше життя сьогодні, що воно не може продукувати правильні рішення. Настільки політичні партії зациклені самі на собі, що ми починаємо втрачати якісні і правильні рішення для держави, – сказав Володимир Гройсман. – Саме тому треба прийти самим і робити. За нас ніхто нічого не зробить. Нашкодити можуть, а зробити краще – ні».

На переконання Володимира Гройсмана, попит на якісну політику і компетентних політиків назрів. Очевидно, що чинна влада не справляється з тим кредитом довіри, який отримала два роки тому.

«Ми будемо брати участь у парламентській кампанії, але не задля мандатів, а для того, щоб змінити країну. Ми будемо об’єднувати наші зусилля заради країни… Те, що потрібно зробити – це привести країну на її гідне місце, дати можливості для нормального життя. Ніде в світі українець не буде таким успішним, яким він може бути в Україні», – наголосив Володимир Гройсман. – Ми об’єднуємося задля того, щоб по-справжньому віддати владу людям, щоб запровадити нову модель економіки, щоб створити сильні інституції, щоб зберегти нашу ідентичність»

Ми у соцмережах