Українці, яким сьогодні активно насаджуються наративи диктатури імітації і профанації, мають розуміти, що за кожною красивою картинкою ховаються проблеми і сльози простих людей, які сьогодні самотужки долають одну кризу за іншою.

Про це сказав голова Івано-Франківської обласної організації «Українська Стратегія», член Політичної ради партії Євген Нищук під час Всеукраїнського форуму «Платформа громад», що відбувся в Івано-Франківську. Під час Форуму дві політичні сили «Українська Стратегія» та політична партія «Платформа громад» оголосили про стратегічне партнерство.

«Свого часу, я зробив вибір. Я став не просто артистом, а людиною, яка не байдужа, яка співчуває і відчуває. Звідти – майдани, звідти і державна місія. Я різко сприйняв пропозицію бути міністром культури, але мені сказали: раз ти одного разу зміг бути лідером, то і зараз бери і роби, – сказав Євген Нищук. – І зараз перед нами так само стоїть питання майбутнього нашої країни».

Він наголосив, що «Українська Стратегія» починає нову традицію – об’єднувати лідерів, людей справи, людей не байдужих, які не є просто статистами і спостерігачами, а є рушіями змін. І неважливо, про яку сферу йдеться – економіку чи культуру.

«Свого часу Прикарпаття гуділо фестивалями і культурними подіями. Зараз нічого немає. А треба повернути. У нас диктатура імітації, красивої картинки, а за нею – сльози господарів, які кажуть «нас просто кинули». З цим не можна миритися», – наголосив Євген Нищук.

Ми у соцмережах