Україна і США мають працювати разом і разом долати ті виклики, які стоять перед демократичним світом. Цей шлях не має альтернатив. Про це написав на своїй сторінці у Facebook лідер політичної партії «Українська Стратегія» Володимир Гройсман за підсумками зустрічі із Джоном Гербстом.

Гербст – досвідчений дипломат, посол США в Україні (2003-2006), наразі – директор Євразійського центру при Атлантичній раді (Atlantic Council, США). Він прекрасно розуміється на українських питаннях і на міжнародному контексті. Послідовно виступає із критикою російського проєкту «Північний потік-2», закликає до посилення, а не пом’якшення санкцій проти нього, має впливову і виважену позицію щодо приєднання України до НАТО, а також щодо розвитку світових та регіональних трендів по лінії Росія – Китай.

Усе це і обговорили під час зустрічі, повідомив Володимир Гройсман.

«Сьогоднішній робочий день почався з дружньої зустрічі з Послом Джоном Гербстом. Говорили про Україну, США, Китай і Росію. Перед демократичним світом безліч викликів. Україна і США повинні долати їх разом», – додав лідер «УСГ».

Ми у соцмережах