Чинна влада в Україні дурить українців по всіх напрямках життя країни: по КОВІДУ, по тарифах, по забезпеченню енергоносіями. Про це в ефірі  «Першого західного» (Львів) сказав лідер «Української Стратегії Гройсмана» Володимир Гройсман.

За його словами, Європа зараз виходить з КОВІДних обмежень, а Україна, навпаки, закриває країну.

«У нас понад 1,5 роки епідемія! Де влада була в січні, березні, липні? А я пропонував стимулювати вакцинацію, підтримати бізнес, організувати тестування в закладах освіти! Не чують! – наголосив Володимир Гройсман. – Зверніть увагу: у нас всюди вакцина від КОВІДу доступна? Особливо у віддалених громадах! Справді? А це ж впливає на якість боротьби з коронавірусом. Саме тому я засуджую владу за те, що вони ті, хто нас, українців, дурить!»      

Інша тема, як наголосив Володимир Гройсман, — забезпечення енергоресурсами. На переконання політика, той Меморандум, який підписаний з місцевими владами кілька тижнів тому, – документ, якого не було б, якби вчасно закупили паливо за прийнятними цінами. «У нас було 2,9 млрд дол. від Стокгольмського арбітражу, — сказав Володимир Гройсман. – Україна має сховища. Можна було закачати паливо. У нас був би газ і для людей, і для бюджетників, і для промисловості. Але ми зараз маємо у владі людей, які далі свого носа не бачать! Ми всі заплатимо за цей прорахунок близько 5 млрд дол.»

Ми у соцмережах