«Українська стратегія Гройсмана» продовжує розбудовувати партійну структуру по всій країні. На днях розпочала роботу партійна організація ще в одній громаді Чернігівщини – Новобасанській.

Новобасанську партійну організацію очолила Вікторія Самборин, депутат, секретар Новобасанської сільської ради.

В Новобасанській громаді Чернігівської області створено партійну організацію «Української стратегії Гройсмана»

Вітаючи її з обранням голова «Української стратегії Гройсмана» в Чернігівській області Андрій Прокопенко побажав Вікторії Самборин енергії та успіхів задля досягнення спільної мети – процвітаючої Новобасанської громади та України в цілому.

«Можу відзначити, що Новобасанська громада не стала виключенням і також чекає на зміни в Україні та прагне реалізації системних рішень Володимира Гройсмана, направлених на зміцнення економіки нашої держави!»,- наголосив Андрій Прокопенко.

Серед питань, що звучали в ході зустрічі була розробка нафтогазових родовищ, зокрема, і у Чернігівській області. Люди не розуміють, чому при наявності величезних покладів газу та нафти, в країні збільшуються тарифи, які тягнуть за собою зростання цін, в першу чергу, на харчові продукти.

Розвиток малих сіл та необхідність створення робочих місць в них також в ТОПі гострих питань від новобасанців.

«Усі ми прагнемо до змін.  Змін із чітко окресленим європейським вектором. Бажаємо бачити своє село, місто, громаду, країну успішною та прогресивною. Саме «Українська стратегія Гройсмана» має інституційну спроможність реалізувати всі ідеї щодо системних змін», – сказала Вікторія Самборин.

Ми у соцмережах