Члени Хмельницької обласної організації партії «Українська стратегія Гройсмана» взяли участь у посадці дерев на березі водойми поруч із Хмельницьким міським перинатальним центром. Серед тих, хто приєднався до організованої Юрієм Сидоруком акції, були Сергій Полоневич, Олександр Єременко, В’ячеслав Розпутенко, Марина Ліхневська, Руслан Шаргородський.

Разом із іншими небайдужими мешканцями Хмельницького активісти засадили чималу площу саджанцями ліщини, клена та дуба.
Це була по-справжньому своєчасна і дуже потрібна акція. Адже кожне висаджене дерево – це хоч маленький, але такий важливий крок на шляху до боротьби з надлишком вуглекислого газу, який є рушієм глобального потепління.

«Українська стратегія Гройсмана» турбується про довкілля Хмельниччини«Українська стратегія Гройсмана» турбується про довкілля Хмельниччини

Голова обласної організації Сергій Полоневич висаджував дерева разом із сином Родіоном: “Однозначно радо підтримуємо ініціативи з проведення подібних акцій. Вони привертають увагу громадськості до важливої і доброї справи. Дуже хотілося б щоб добро об’єднувало навколо себе якомога більше людей. Кожне висаджене дерево – наш маленький внесок в забезпечення екологічного добробуту Хмельниччини і країни загалом. Ми хочемо стати прикладом для наслідування – будемо раді якщо інші організації систематично долучатимуться до подібних екологічних акцій, або хоча б берегтимуть дерева і кущі посаджені іншими. Віримо, що в майбутньому цей парк радуватиме хмельничан своєю красою і стане гарним місцем для відпочинку. Всі молодці, дуже плідно попрацювали. Емоції позитивні. Дякую всім за працю.”

«Українська стратегія Гройсмана» буде і надалі долучатися до проведення корисних і добрих справ на Хмельниччині.

Ми у соцмережах