Економічне зростання держави має забезпечувати ефективний Уряд, функціонально відокремлений від інших гілок влади, з чітким набором цілей і інструментів їх досягнення. Таку думку висловив в одному з телеефірів лідер політичної партії «Українська Стратегія Гройсмана», прем’єр-міністр України (2016-2019) Володимир Гройсман.

За останніми дослідженнями Київського міжнародного інституту соціології Гройсман визнаний не тільки найкращим головою Уряду з 2005 року, а й найбільш компетентним прем’єр-міністром, який міг би впоратися із поточною економічною ситуацією в країні. Наразі його рейтинг довіри 21,3% – як до прем’єр-міністра, і 23,9% – як до ефективного антикризового менеджера. Для порівняння: два прем’єр-міністри президента Зеленського – Олексій Гончарук та Денис Шмигаль – отримали 1% і 5,1% довіри виборців відповідно.

Коментуючи результати соціологічного дослідження, Володимир Гройсман подякував українцям за високі оцінки і висловив думку, що за часів його каденції на посаді голови Уряду, українці відчували себе більш захищеними, спокійнішими, а життя було більше стабільне.

«Але! Усе, що я починав робити, як прем’єр-міністр, ми лише зрушили з місця. Ми це не завершили! І зараз для нас єдиний варіант дій – отримати мандат довіри людей, повернутися і завершити всі позитивні перетворення», – зазначив Володимир Гройсман.

Він наголосив, що головний запит від українців сьогодні – запит на захист: пенсіонера, лікаря, вчителя, військового, підприємця. Люди прагнуть стабільності і спокою, розвитку і захисту. «І я це гарантую, – запевнив Володимир Гройсман. – Моя команда пропонує правильні рішення, які кожен відчує. Ми наведемо лад в медицині – завершимо зміни так, щоб це було прийнятно і для лікарів, і для пацієнтів. Ми проведемо реформу освіти – особливо щодо підвищення зарплат вчителів, так, як пропонував мій Уряд. Ми маємо повернути Україні гідне місце серед інших держав Ми маємо бути рівними – з Польщею, Словаччиною, Угорщиною». Як наголосив Володимир Гройсман, значок «Української Стратегії» – це прапор України, направлений вгору. «Отже, наш вектор руху – тільки вверх», – сказав Володимир Гройсман.

Ми у соцмережах